Dagelijks welkom op de vrije inloop!

Beer & Food

Iedereen is welkom op inloop. Reserveren voor het terras of een (borrel)tafeltje in het Grand Café is helaas niet mogelijk. Kom gezellig langs en wij helpen je ter plekke zo snel mogelijk aan een tafeltje.

Voor borrels en/of diner in het Grand Café plaatsen wij geen reserveringen, iedereen is van harte welkom op de vrije inloop, dus kom gezellig langs en we regelen zo snel mogelijk een tafeltje voor je. Staande borrels aan de bar zijn vrijwel altijd mogelijk.

Voor groepen groter dan 15 personen adviseren wij om per mail contact op te nemen om te informeren naar de mogelijkheden voor lunch, borrel, diner en/of proeverij.

Lunch

Voor de lunch à la carte kan je tot 15 personen dagelijks terecht in ons Grand Café, met of zonder reservering. Voor groepen groter dan 15 personen raden wij aan vooraf even per mail contact op te nemen zodat we de beschikbaarheid en mogelijkheden kunnen bekijken.

High Beer & Diner

Van donderdag tot en met zaterdag is ons restaurant op de eerste verdieping geopend voor diner à la carte. Je kan tot uiterlijk 24 uur van te voren reserveren voor de High Beer. Voor een hapje van de kaart of een borrel in het Grand Café is iedereen verder welkom op de vrije inloop.

• Grand Café De keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur. Voor lunch, een borrel of een hapje eten en diner vanaf de Grand Café kaart is iedereen welkom op de vrije inloop en zo doende plaatsen wij hier geen reserveringen voor.
  • Het is wel mogelijk om te reserveren voor een lunch à la carte tot 15 personen.
  • Voor een borrel in het Grand Café plaatsen wij in het weekend of vakantieperiodes geen reserveringen, maar het is wel mogelijk een besloten (staande)borrel in ons zaaltje De Pastorie te reserveren, deze is geschikt tot maximaal 50 personen. Dit zaaltje is ook geschikt voor een vergadering, groepslunch of diner tot maximaal 30 personen. De zaalhuur van de Pastorie bedraagt €250,- per dag. Neem alsjeblieft per mail contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.
  • High Beer Elke vrijdag en zaterdagmiddag. Een High Beer duurt gemiddeld 1 tot maximaal 2 uur, starttijden zijn op basis van beschikbaarheid elk half uur tussen 14.00 en 16.00 uur. Vooraf reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 24 uur van te voren.

Wij houden uiteraard graag rekening met dieetwensen en allergieën. Deze kunnen bij het maken van een online reservering vermeld worden bij de opmerkingen.

Let op! Het restaurant bevindt zich op de 1e verdieping en is te bereiken per trap vanuit het Grand Café in de Jopenkerk. Is iemand slecht ter been? Neem contact met ons op per mail om te informeren naar de mogelijkheden.

• Groepsdiner of Groepslunch*** vanaf 10 personen
    Alleen op aanvraag op basis van beschikbaarheid. De cafékaart met diverse lunch en diner opties tot 15 personen blijft wel elke dag beschikbaar.
  • Voor groepen groter dan 15 personen. Neem voor de mogelijkheden contact op met haarlem@jopenkerk.nl, houd rekening met onze restaurant openingstijden woensdag tot en met zaterdag.
VOOR GROEPEN VANAF 15 PERSONEN

Brouwers Borrel

Dagen en tijden:
– Elke dag / tussen 12.00 – en 22.00 uur
– Zaalhuur besloten ruimte De Pastorie €250,-
– Vanaf 15 personen
– Prijs € 25,50 p.p.
– Minimaal 48- uur van te voren reserveren

Wil je gezellig borrelen met een groep en ook een hapje eten maar niet formeel aan tafel zitten? Geniet dan van een diversiteit aan hapjes die gedurende de avond worden rondgelopen in jullie besloten afgehuurde zaaltje De Pastorie (Zaalhuur €250,-). Deze is geschikt tot maximaal 40 personen in staande borrel opstelling.
De Jopen Brouwers Borrel bestaat uit diverse borrelhapjes, klein soepje, amuse-burger en een nagerechtje. Voor meer informatie en mogelijkheden kan je contact opnemen per mail.

Groepsdiner voor 15 tot 80 personen

Dagen en tijden:
– Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, op basis van beschikbaarheid
3-gangen Restaurant Menu € 38,-
4-gangen Kerk Menu €48,50
– Vanaf 17:30 uur

Speciaal voor groepen vanaf 15 personen hebben we 2 menu’s samengesteld, een 3- en een 4-gangenmenu. Hiervoor kun je reserveren door ons te mailen op haarlem@jopenkerk.nl. Geeft hierbij aan met hoeveel personen je wilt komen, de datum en gewenst tijdstip en bovendien het menu waarvoor jullie willen kiezen.

Let op: vanaf 15 personen horen we graag van te voren de keuzes per persoon per mail. Hiervoor kun je onderstaande turflijsten gebruiken: