Welkom op inloop, reserveren alleen voor restaurant op: wo | do | vr | za

Beer & Food

Iedereen is welkom op inloop. Reserveren voor het terras of een (borrel)tafeltje in het Grand Café is helaas niet mogelijk. Kom gezellig langs en wij helpen je ter plekke zo snel mogelijk aan een tafeltje.

Van woensdag tot en met zaterdag is ons restaurant op de eerste verdieping geopend voor High Beer of diner. Je kan tot uiterlijk 24 uur van te voren reserveren voor de High Beer. Voor een hapje van de kaart of een borrel in het Grand Café is iedereen verder welkom op de vrije inloop.

• Grand Café De keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur. Voor lunch, een borrel of een hapje eten vanaf de Grand Café kaart is iedereen welkom op de vrije inloop en zo doende plaatsen wij hier geen reserveringen voor.
  • Het is wel mogelijk om te reserveren voor een (staande)borrel tot maximaal 40 personen of een lunch of diner tot maximaal 30 personen in onze besloten ruimte de Pastorie (zaalhuur €250,-). Neem alsjeblieft per mail contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.
  • High Beer Elke donderdag, vrijdag en zaterdag. Een High Beer duurt gemiddeld 1 tot maximaal 2 uur, starttijden zijn op basis van beschikbaarheid elk half uur tussen 13.00 en 16.00 uur. Vooraf reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 24 uur van te voren.
  • Groepsdiner of Groepslunch***
    ***Ook wij hebben helaas te maken met arbeidskrapte, hierdoor is besloten om tot en met 5 november nog geen groepslunches of diner reserveringen voor groepen te maken. De cafékaart met diverse lunch en diner opties blijft wel elke dag beschikbaar, hiervoor plaatsen wij geen reserveringen.
  • Voor groepen groter dan 15 personen. Neem voor de mogelijkheden contact op met haarlem@jopenkerk.nl, houd rekening met onze restaurant openingstijden woensdag tot en met zaterdag.

Wij houden uiteraard graag rekening met dieetwensen en allergieën. Deze kunnen bij het maken van een online reservering vermeld worden bij de opmerkingen.

Let op! Het restaurant bevindt zich op de 1e verdieping en is te bereiken per trap vanuit het Grand Café in de Jopenkerk. Is iemand slecht ter been? Neem contact met ons op per mail om te informeren naar de mogelijkheden.

VOOR GROEPEN VANAF 15 PERSONEN

Brouwers Borrel

Dagen en tijden:
– Elke dag / tussen 12.00 – en 22.00 uur
– Zaalhuur besloten ruimte De Pastorie €250,-
– Vanaf 15 personen
– Prijs € 25,50 p.p.
– Minimaal 48- uur van te voren reserveren

Wil je gezellig borrelen met een groep en ook een hapje eten maar niet formeel aan tafel zitten? Geniet dan van een diversiteit aan hapjes die gedurende de avond worden rondgelopen in jullie besloten afgehuurde zaaltje De Pastorie (Zaalhuur €250,-). Deze is geschikt tot maximaal 40 personen in staande borrel opstelling.
De Jopen Brouwers Borrel bestaat uit diverse borrelhapjes, klein soepje, amuse-burger en een nagerechtje. Voor meer informatie en mogelijkheden kan je contact opnemen per mail.

Groepsdiner voor 15 tot 80 personen

Dagen en tijden:
– Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, op basis van beschikbaarheid
3-gangen Restaurant Menu € 38,-
4-gangen Kerk Menu €48,50
– Vanaf 17:30 uur

Speciaal voor groepen vanaf 15 personen hebben we 2 menu’s samengesteld, een 3- en een 4-gangenmenu. Hiervoor kun je reserveren door ons te mailen op haarlem@jopenkerk.nl. Geeft hierbij aan met hoeveel personen je wilt komen, de datum en gewenst tijdstip en bovendien het menu waarvoor jullie willen kiezen.

Let op: vanaf 15 personen horen we graag van te voren de keuzes per persoon per mail. Hiervoor kun je onderstaande turflijsten gebruiken: