Borrel

In het grand café reserveren wij een tafel van 5 tot 15 personen. Groepen groter dan 15 personen ontvangen wij ook graag, afhankelijk van dag en tijdstip kijken wij waar we jullie het beste kunnen plaatsen.
Ben je met een kleiner gezelschap (1 tot 4 personen), loop dan gewoon binnen en wij laten je weten waar je kan zitten. In het weekend kan het druk zijn, maar ook dan komen er snel plekken vrij en regelen we zo snel mogelijk een plekje voor je.

LET OP!

  • Wij verwachten je op het aangeven aankomst tijdstip indien je meer dan 15 minuten verlaat bent en dit niet telefonisch aan ons is doorgeven kunnen wij de reserveren laten vervallen en de tafel vrijgeven. Wij verzoeken je om op de eindtijd weer te vertrekken, zodat wij voldoende tijd hebben om de tafel gereed te maken voor volgende gasten.
  • Er wordt een vaste plek gereserveerd in het Grand Café, deze reservering kan niet verplaatst worden naar het restaurant of terras.
  • Na 09:00 uur is het niet meer mogelijk om voor diezelfde dag online te reserveren. Loop dan gewoon binnen en dan gaan wij de mogelijkheden ter plekke na.
  • Vanaf vrijdag 17.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur, worden er telefonisch of per mail geen reserveringen meer aangenomen, ook dan kun je gewoon binnenlopen en vragen naar een tafeltje.
  • Wij reserveren standaard 2-persoonszitplekken die 1,5 meter uit elkaar worden opgesteld. huishoudens groter dan twee personen kunnen van te voren worden doorgegeven, zodat jullie bij elkaar kunnen zitten.

Vragen over het reserveren in corona tijd? Klik hier voor de antwoorden.

Grand Café

0