Wil je weten wat er allemaal te doen is bij de Jopenkerk Haarlem? Dan zit je op deze pagina goed!

De Jopenkerk is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur tot 23.00 uur, en op vrijdag en zaterdag zijn wij vaak tot 01.00 uur geopend. Je kan hier altijd terecht voor een hapje en een drankje in het Grand Café op de vrije inloop. De keuken is dagelijks tot 22.00 uur geopend.

Woensdag tot en met Zaterdag is vanaf 17.30 uur het restaurant geopend voor diner , reserveren kan via deze pagina.

De High Beer is mogelijk van donderdag tot en met zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur elk half uur met laatste starttijd 16.00 uur, reserveren kan via deze pagina.

Voor lunch, borrel of een hapje in het Grand Café plaatsen wij geen reserveringen, iedereen is welkom op de vrije inloop.

• Jopen DJ NightsJopen DJ Nights
  • Jopen Try Out diner | 15 oktober 2022Jopen Try Out diner | 15 oktober 2022
    zaterdag 15 oktober

Jopen Try Out diner | 15 oktober 2022

Jopen staat voor Open!

Bij Jopen geloven we er blind in dat iedereen een mate van nieuwsgierigheid in zich heeft. Daarom daagt Jopen je continue uit om verrassende, uitgesproken smaken te ontdekken en iets nieuws te proberen. Wij presenteren dan ook vol trots de Jopen Try-Out! Waarbij Jopenbier en heerlijke gerechtjes samen komen met de ultieme bierspijs combinaties.

Laat je verrassen door de chef en zijn keuken brigade.
    Een proeverij van 6 kleinere gerechten met groenten, vis, vlees en dessert. Geïnspireerd door het seizoen en onze Jopenbieren.
    Een heerlijke avond genieten en proeven.

Een 6-gangen verassingsdiner met bijpassende bieren, gezamenlijk voor €71,- pp.
    Los menu: €52,50

Bij succes zullen we dit menu, indien mogelijk, vaker gaan inzetten. Vandaar dat wij deze editie de “Try Out” noemen.

Reserveer nu op dit unieke bierspijs diner uit te proberen, en aansluitend mogen de voetjes van de vloer bij de DJ Night met Lowaddicts!

WEKELIJKS

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.